Kedves Barátaim!

A váci ROTARY Clubot 1999-ben alapították, hivatalosan pedig 2002 óta működik. A klub fennállása óta a tizenhetedik soros elnöki tisztséget betöltve úgy gondolom, hogy most is a ROTARY legfőbb céljait kell kitűznünk magunk elé, azaz továbbra is az önzetlen segítségnyújtást kell követnünk. Fontos alapértékeink között szerepel a barátság, a szolgálat, a tisztesség, a magas etikai alapelvek betartása. Valamennyien arra törekszünk, hogy akár hivatásunk gyakorlása közben, akár a magánéletünkben hasznosak lehessünk mások, a közösség számára.

A 2018/19-es évben váci Rotarysta barátaim segítségével szeretném klubunk tevékenységét minél több emberrel megismertetni, ezáltal elősegítve a taglétszám bővítését. Célom, hogy a Gift of Life életmentőprogramban továbbra is részt vegyünk, saját projektként megépítsük a családi összetartást és kikapcsolódást elősegítő Rotary Piknik Parkot, illetve célom az is, hogy a district irányelveket elősegítsük, ennek keretében például a Gondár György Kormányzó úr által szervezett „Játék, ami összeköt” programot részvételünkkel támogassuk.

Hiszek abban, hogy ezek a célkitűzések csak egymással együttműködve, a közösségben valósulhatnak meg, ezért szeretném kérni Tőletek, kedves Barátaim az ebben való támogatásotokat.


Üdvözlettel:


Molnárné Nagy Csilla
elnök
Dévai Szent Ferenc Alapítvány Rotary nagyköveteAranyosi Ervin: Önzetlen szeretet


Tudod-e mit jelent, Önzetlen szeretni?
Mindenkinek adni, sohasem elvenni!
Szeretetet szórni az egész világra,
a szíved mélyéről, viszonzást nem várva!
Ápolni a lelkét, a rászorulónak,
Biztatni, hogy szép lesz, ha eljön a holnap.
Szeretet vizével öntözni a lelket,
érezze az ízét meg, akit szeretnek.
Ahogy átmelegszik szívedtől a szíve,
ő is tovább adja, tovább közvetítve.
S ne hidd azt hogy elfogy, forrása végtelen,
ha kell végig kísér, az egész életen.

vissza az oldal tetejére

Rotary Club Vác Közhasznú Egyesület

Telephelye: 2600 Vác, Piac utca 1.

Nyilvántartási száma: TE3378

Adószáma: 18696767-1-13

Bankszámla száma: 10700323-43199505-51100005

2012. Tervezte: Bozó Beáta